O nama

Vrtić Pingvin nalazi se daleko od gradske buke u miru i tišini, na čistom vazduhu, na lokaciji popularno nazvanoj Beogradska vazdušna banja, na granici izmedju Mirijeva i Malog Mokrog Luga.
Usmereni smo ka pružanju nege i podršci pri obrazovanju i vaspitanju dece od treće godine pa sve do polaska u školu.
Naš rad je orijentisan ka sveobuhvatnom razvoju dece – što postižemo putem dinamičnog programa za obrazovanje koji sprovodi kvalifikovano osoblje u tandemu sa stručnim saradnicima, vodeći pri tom računa da potrebe svakog pojedinačnog deteta budu ispunjene.
Vrtić Pingvin veliku pažnju posvećuje kvalitetu sredine u kojoj deca svakodnevno borave. Za potrebe dece imamo savremeno opremljen prostor sa brojnim igračkama, razvojnim, i didaktičkim materijalima, kao i veliko dvorište od 500m2 prilagođeno bezbednom radu sa decom.

Pristup

Naša želja je da deca svakodnevno rade jedni s drugima, kao i sa vaspitačima, i da međusobno razmenjuju iskustva koja im omogućavaju da se razviju u jake ličnosti koje vole sebe i druge.
Pored svakodnevnih vrtićkih aktivnosti, u saradnji sa našim stručnim saradnicima deca imaju prilike da razvijaju svoje fizičke i kulturne sposobnosti – bilo u školicama sporta ili stranih jezika. Pored trenutnih aktivnosti, mi svakodnevno istražujemo potencijalne dodatne aktivnosti kojima bismo doprineli razvoju dece.
Veliki značaj, takođe, pridajemo ishrani dece – obroci koji se služe u našem vrtiću su razvijeni u saradnji sa iskusnim nutricionistom, na bazi zdrave ishrane. U razvoju naših jelovnika vodimo računa o nutritivnim potrebama dece svih uzrasta. Za decu sa alergijskim potrebama, naš nutricionista razvija poseban jelovnik. Naš cilj je da deci pružimo najbolje moguće iskustvo tokom predškolskog obrazovanja. Dođite da zajedno rastemo!
Zašto smo drugačiji

Šta nas izdvaja

Rad u malim grupama

Svakom detetu se pristupa posebno, poštujući njegov tempo učenja i razvoja, uz veliku podršku naših stručnih saradnika, a kako bi potrebe svakog deteta bile ispunjene.

Kvalifikovani vaspitači

Vrtić Pingvin je kruna višedecenijskog rada sa decom koji uz njegovog osnivača čini pažljivo selektovani tim dinamičnih, kreativnih i odgovornih stručnjaka.

Bogat i kvalitetan sadržaj

Pažljivo isplaniran celodnevni program - dan započinjemo zdravim i raznovrsnim obrocima, nastavljamo aktivnostima u našem velikom dvorištu uz različite kreativne igre i radionice.
Upis traje tokom cele godine

Pozovite nas za više informacija 060 347 1185